Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицька міська лікарня інформує про зміну графіку роботи підрозділів та маршрутизацію пацієнтів.

У зв’язку з запровадженням карантинних обмежувальних заходів, пов’язаних із розповсюдженням Коронавирусу SARS-CoV-2, в роботі підрозділів Славутицької міської лікарні відбудуться наступні зміни : 1. Відділення профілактики припиняє роботу з провадження медичних оглядів до 24.04.2020 2. Скасовуються ВСІ ПЛАНОВІ...

 

У зв’язку з запровадженням карантинних обмежувальних заходів, пов’язаних із розповсюдженням Коронавирусу SARS-CoV-2, в роботі підрозділів Славутицької міської лікарні відбудуться наступні зміни :

1. Відділення профілактики припиняє роботу з провадження медичних оглядів до 24.04.2020
2. Скасовуються ВСІ ПЛАНОВІ госпіталізації у стаціонарні відділення
3. Пацієнти, що потребують амбулаторної допомоги будуть розділені на окремі потоки:

• Якщо у Вас прояви гострої респіраторної інфекції, зателефонуйте до свого сімейного лікаря АБО звертайтесь до відділення профілактики з 8.00 до 19.00 АБО до пункту невідкладної допомоги у вечірній час та вихідні дні.

УВАГА! В разі легкого нездужання не потрібно бігти до лікарні, узгодьте план лікування з вашим сімейним лікарем по телефону!!!
Намагайтесь не турбувати лікаря поза годинами прийму без важливої причини!!!

ПАМʼЯТАЙТЕ вас багато — лікар один!!!

• Якщо вам потрібно поновити рецепт на ліки — дистанційно запишіться на прийом до вашого лікаря та прийдіть у визначений час (телефон реєстратури поліклініки 2-21-88, телефон реєстратури амбулаторії “Київська”- 2-35-37:

• Якщо у вас планове відвідання лікаря-спеціаліста (ЛОР, офтальмолог, хірург та інш) під час лікування (наприклад, для подовження лікарняного листа і т.інш) з’ясуйте у лікаря конкретний час коли прийти на прийом.

ПРОСИМО З ПОРОЗУМІННЯМ ВІДНЕСТИСЬ ДО ТАКИХ ЗМІН.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: