Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про відновлення природи в Чорнобильський зоні

Аварія на Чорнобильський станціїї вважається найбільшую катастрофою екологічного характеру. Площі, де знаходиться зона нійбільші освоєні частини Полісся. Зараз тут панує дика природа. Вона зайняла поля, сьола, міста, все те, що покинули люди. Вовки, рисі, лиси і кабани селяться у покинутих домівках,...

Аварія на Чорнобильський станціїї вважається найбільшую катастрофою екологічного характеру. Площі, де знаходиться зона нійбільші освоєні частини Полісся. Зараз тут панує дика природа. Вона зайняла поля, сьола, міста, все те, що покинули люди. 

Вовки, рисі, лиси і кабани селяться у покинутих домівках, рідкісних тварин можна побачити навіть поблизу промислового майданчика ЧАЕС, де нині працює декілька спеціалізованих підприємств. Як відновлюється природа після масштабного радіаційного вибуху? Про це ведучі «Ранку на Суспільному» Ольга Топольницька та Олесь Гарджук вирішили поговорити до Всесвітнього дня середовища проживання. Про флору та фауну зони відчуження розповів Олександр Галущенко, директор Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: