Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Літературна вікторина

У рамках Тижня дитячої книжки була проведена вікторина за казками народів світу. Третьокласники із зацікавленням згадували тих чи інших казкових персонажів, намагалися з’ясувати, хто саме сказав ту чи іншу фразу, а ще щоби вони попросили у головного героя. Учні слухали уривки з різних казок і намагалися здогадатися, що це за твір, а вже в наступному конкурсі...

 

У рамках Тижня дитячої книжки була проведена вікторина за казками народів світу.

Третьокласники із зацікавленням згадували тих чи інших казкових персонажів, намагалися з’ясувати, хто саме сказав ту чи іншу фразу, а ще щоби вони попросили у головного героя. Учні слухали уривки з різних казок і намагалися здогадатися, що це за твір, а вже в наступному конкурсі треба було дізнатися, хто ж із героїв побував в тій чи іншій чарівній країні, а також назвати їх друзів. За кожну правильну відповідь учасники вікторини отримували жетон, і тому, враховуючи набрану їх кількість, і було обрано переможця.

 

У кінці заходу третьокласники взяли участь в інсценуванні казки. Кожен учасник отримав свою роль ‒ й "артисти" з радістю кинулися її виконувати. Всім було весело: сміялися й актори, й глядачі, їх обличчя просто сяяли від щастя! Діти пишалися собою, адже вони не тільки показали знання казок, а й самі брали участь в їх постановці, продемонструвавши свій артистичний талант! І це не могло не радувати, адже наші діти з великим зацікавленням читають казки, а це розвиває їх уяву та інтелект.

Ольга КРОПТА,
завсектором клубної роботи Славутицького ЗБІЦу

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: