Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чемпіонат України з важкої атлетики у Славутичі

У спортивному комплексі «Олімпієць» 10 квітня о 12.00 одночасно відкрилися XXVIІІ Відкритий всеукраїнський турнір та Чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат. На змагання до Славутича прибуло більше 200 спортсменів із Білорусі (м. Речиця), 18 областей України (Волинська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська...

У спортивному комплексі «Олімпієць» 10 квітня о 12.00 одночасно відкрилися XXVIІІ Відкритий всеукраїнський турнір та Чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат. 

На змагання до Славутича прибуло більше 200 спортсменів із Білорусі (м. Речиця), 18 областей України (Волинська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська) та Києва. 

 
З вітальними словами до важкоатлетів звернулися міський голова Юрій Фомічев, генеральний секретар Федерації важкої атлетики України Борис Лобко та заслужений працівник фізичної культури і спорту України, знаний тренер Славутича Юрій Каленський. 


Музичне вітання прозвучало від Богдана Лазаренка. Спортивні змагання з важкої атлетики, що присвячені героям Чорнобиля, тривали до 14 квітня.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: