Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо на конкурс «Повір у себе»!

У Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» 23 квітня о 10.30 у Славутичі буде проходити традиційний 26-й міський конкурс талантів серед дітей та молоді з особливими потребами «Повір у себе». Номінації конкурсу: «Пісенний вернісаж», «Малюємо словом життя», «Танцювальна мозаїка», «Гра на музичних інструментах»...

У Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» 23 квітня о 10.30 у Славутичі буде проходити традиційний 26-й міський конкурс талантів серед дітей та молоді з особливими потребами «Повір у себе».



Номінації конкурсу: «Пісенний вернісаж», «Малюємо словом життя», «Танцювальна мозаїка», «Гра на музичних інструментах», «Художня творчість», «Вироби декоративно-ужиткового мистецтва».  До участі в конкурсі запрошуються всі бажаючі зазначеної категорії. Прохання завчасно повідомити про участь у конкурсі із зазначенням номінації.



Оформлені роботи необхідно надати до 20 квітня в Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» за адресою: Чернігівський кв-л, 13. Довідки за телефонами: 2-44-47, 2-50-46, 3-01-80.


Оргкомітет

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: