Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Команда дівчат «КДЮСШ‒ОЛІМП» (Славутич) ‒ чемпіони України з футзалу!

У Славутичі з 6 по 8 квітня проведено фінальну частину чемпіонату України з футзалу спортивного сезону 2018/219 року (перша ліга) серед команд дівчат 2006‒2007 рр.н. та молодших. Загалом в цій віковій категорії приймало участь близько 30 команд із всіх регіонів України і після декількох відбіркових етапів ВІСІМ команд потрапили до фінальної частини чемпіонату...

У Славутичі з 6 по 8 квітня проведено фінальну частину чемпіонату України з футзалу спортивного сезону 2018/219 року (перша ліга) серед команд дівчат 2006‒2007 рр.н. та молодших. 


Загалом в цій віковій категорії приймало участь близько 30 команд із всіх регіонів України і після декількох відбіркових етапів ВІСІМ команд потрапили до фінальної частини чемпіонату. Змагання були яскравими та цікавими, хоча глядачів і було небагато.

Дівчата вміло володіли м’ячем та забивали красиві голи. Практично всі матчі проходили в напруженій боротьбі ‒ до кінця кожної гри було невідомо, хто виграє. Це говорить про те, що всі команди були майже рівними і добре підготовленими.
 


Та все ж таки фаворитом змагань була місцева команда «КДЮСШ‒Олімп», що на всі 100 впоралась із завданням та не дала жодного шансу своїм суперникам! Набравши 12 очок із 12 можливих та забивши 22 м’ячі, вона зайняла перше місце. 


Друге місце ‒ у ДЮСШ м. Шпола, третє ‒ у «Тесли‒3» (Харків), четверте ‒ в «Енергії» ДЮСШ‒1 (Черкаси), п’яте ‒ у «ФК «ДЮСШ» (Красилівка, Броварський р-н), шосте ‒ у «ДЮСШ» (Балаклея).

На нагородженні призерів та учасників змагань виступили: міський голова Ю. К. Фомічев, директор КДЮСШ Славутича І. М. Жема, начальник відділу молоді та спорту Л. М. Шаніна, голова комітету дівочого футболу Київської обласної федерації футболу О. О. Копич, член комітету жіночого футзалу АФУ В. В. Панченко, директор ТРК «МедіаДім‒Славутич» О. О. Демідов.
 

 
Визначені та нагороджені кращі гравці змагань: Валерія Рождественська (м. Славутич) – кращий бомбардир, Діана Ткачук (м. Шпола) – кращий нападник, Вікторія Білаш (м. Черкаси) – кращий захисник, Анастасія Комишан (м. Харків) – кращий воротар.


Дякуємо всім за підтримку та допомогу в розвитку дівочого футзалу в Славутичі, а особливо ‒ адміністрації КДЮСШ, меру Ю. К. Фомічеву, партнерам ФК «Олімп» ‒ групі компаній «УКРТЕПЛО» та багатьом іншим. Адже коли ми єдині, то здатні на багато!

Володимир ПАНЧЕНКО

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: