Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тренінги для здоров'я: психологічна підтримка військовослужбовцям у Славутичі

З 1 по 5 квітня психологом Соціально-психологічного центру м. Славутич Юлією Шпилевською було проведено ряд тренінгових занять для військовослужбовців Національної гвардії України, серед яких були й учасники АТО. На заняттях йшла мова про негативний вплив шкідливих звичок у житті людини та про те, як важливо вести здоровий спосіб життя та показувати гарний приклад...

 
З 1 по 5 квітня психологом Соціально-психологічного центру м. Славутич Юлією Шпилевською було проведено ряд тренінгових занять для військовослужбовців Національної гвардії України, серед яких були й учасники АТО.

На заняттях йшла мова про негативний вплив шкідливих звичок у житті людини та про те, як важливо вести здоровий спосіб життя та показувати гарний приклад своїм дітям. Також присутні продивилися відеоролик, в якому мали змогу подивитись на людину яка зловживає алкоголем, визначити неадекватність поведінки такої людини, безвідповідальне ставлення до себе та оточуючих, небажання вирішувати важливі життєві питання тощо.

Кожен з учасників відмітив для себе, якої ж насправді шкоди завдає вживання шкідливих речовин, як кожному окремому індивіду так і оточуючим.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: