Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Добро починається з тебе

Славутицьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з метою підтримки родини, де виховується дитина з особливими потребами, з 18 по 25 березня було проведено благодійну акцію "Добро починається з тебе". Інформація щодо проведення благодійної акції була розміщена на сторінці центру в соціальній мережі Facebook та сторінці "Барахолка Славутич".

 

Славутицьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з метою підтримки родини, де виховується дитина з особливими потребами, з 18 по 25 березня було проведено благодійну акцію "Добро починається з тебе".

Інформація щодо проведення благодійної акції була розміщена на сторінці центру в соціальній мережі Facebook та сторінці "Барахолка Славутич".

Протягом двох тижнів, завдячуючи небайдужим славутичанам для сім'ї було зібрано усі необхідні на даний час речі (памперси, вологі серветки, вологостійкі пелюшки, присипки, креми, дитяче мило, мочалка, ватні палички) та кошти в сумі 300 грн, на які було придбано ліки та памперси.

Також у тематичних соціальних групах було розміщено інформацію про те, що родина має потребу у прогулянковій колясці, але враховуючи особливості дитини, нажаль відповідну коляску поки що знайти не вдалося.

Висловлюємо подяку адміністрації магазину Watsons за сприяння у проведенні благодійної акції, де працівниками центру було оздоблено куточок "Кошик доброти" та за участі громадян міста, зібрано речі для догляду за гігієною дитини.

Щиро дякуємо представникам Християнської церкви "Перемога" за участь у благодійній акції та підтримку родини речами та ліками.
Усі зібрані речі та кошти були передані родині.
 

 
 

Працівники центру та батьки дитини висловлюють щиру подяку всім, хто приймав участь в благодійній акції.

Добро починається з тебе, добро зігріває серця і разом ми зможемо зробити цей світ добрішим!
 

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: