Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зустріч з учасниками АТО до Дня українського добровольця

14 березня Україна відзначає День українського добровольця. Саме цього дня п’ять років тому кілька сотень добровольців відправилися на схід для захисту України від окупантів. Цей день – це данина пам'яті та поваги тим, хто не побоявся тоді прийняти рішення про створення батальйонів, тим, хто повірив в український народ, і тим...

 
14 березня Україна відзначає День українського добровольця. 

Саме цього дня п’ять років тому кілька сотень добровольців відправилися на схід для захисту України від окупантів. Цей день – це данина пам'яті та поваги тим, хто не побоявся тоді прийняти рішення про створення батальйонів, тим, хто повірив в український народ, і тим, хто залишив все заради нашого майбутнього і пішов на фронт.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та патріотичного виховання молоді в Соціально-психологічному центрі м. Славутич пройшла зустріч учнів 9 класу ЗОШ №3 з учасниками АТО Івашком В.Г. та Сухоцьким В.Ф. Бійці розповіли учням про те, як потрапили на війну, про свою військову спеціальність і бойові будні, читали вірші та показували фото з фронту. Зустріч була дуже емоційною та насиченою і нікого не залишила байдужим.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: