Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Факти, які потрібно врахувати при виборі будь-якого товару

Щоб купити щось і не пошкодувати про придбання, необхідно спочатку врахувати всі чинники, які впливають на правильність вибору. Давайте їх розглянемо уважно. Факт перший: Захист від підробок. На жаль, за даними Всесвітньої організації захисту прав споживачів, близько 65% всіх товарів, пропонованих у роздрібній мережі...

 
 
Щоб купити щось і не пошкодувати про придбання, необхідно спочатку врахувати всі чинники, які впливають на правильність вибору. Давайте їх розглянемо уважно.

Факт перший: Захист від підробок

На жаль, за даними Всесвітньої організації захисту прав споживачів, близько 65% всіх товарів, пропонованих у роздрібній мережі, на сьогоднішній день є підробками. І якщо на внутрішньому ринку Китаю подібне явище нікого не здивує, то в європейському мегаполісі навряд чи хтось розраховує на подібний поворот подій. Щоб не придбати підробку, уважно вивчіть всю документацію про походження товару - вона повинна бути на руках у продавця. При цьому, ви не повинні задовольнятися ксерокопією документа. Вимагайте оригінали.

Факт другий: Ціна

Найбільш привабливу вартість товару ви можете знайти за допомогою спеціальних ресурсів - так званих сервісів порівняння цін. Подібні проекти в інтернеті знайти не проблема, один з найпопулярніших на сьогоднішній день є http://m.ua/, який щодня відвідують тисячі наших співвітчизників.

Факт третій: Екологічність

Для здешевлення продукції деякі виробники йдуть на безпрецедентні кроки - наприклад, використовують неякісну і навіть небезпечну для споживачів сировину. Щоб не наштовхнутися на подібний "сюрприз", уважно вивчайте всю документацію про товар, і стежте, з чого виготовлено те, що ви вибираєте.

Факт четвертий: Гарантія


Будь-який поважаючий себе виробник гарантує споживачеві, що протягом певного часу його продукція не зламається, не втратить своїх первинних властивостей і зовнішнього вигляду. Відповідний гарантійний талон видається покупцю, і протягом зазначеного часу можна розраховувати як на заміну товару у разі приходу аналога в непридатність, або на безкоштовне усунення недоліків.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: