Завантаження ...

У Чорнобилі до свята 8 березня жінок здивували творчим вечором

У Будинку культури Чорнобиля напередодні 8 березня жінок, які працюють у зоні відчуження, привітали яскравим святковим концертом, творчими виступами та щирими словами.У концертній програмі лунали вірші, музика та пісні від учасників вокального гурту під музичним та художнім керівництвом Юрія Помилого; творча майстерність Алли Ходаківської...

 

У Будинку культури Чорнобиля напередодні 8 березня жінок, які працюють у зоні відчуження, привітали яскравим святковим концертом, творчими виступами та щирими словами.

У концертній програмі лунали вірші, музика та пісні від учасників вокального гурту під музичним та художнім керівництвом Юрія Помилого; творча майстерність Алли Ходаківської, Вадима Солов'яна, Володимира Лукашенка, Костянтина Удовенка, Сергія Вишнявського (ДСП «ЦППРВ»); Євгенії Мордовцевої, Людмили Войтко, Олени Печнікової та Світлани Михайлюк (ДСП «Чорнобильський спецкомбінат»).

 

Святковий концерт нікого не залишив байдужим: вдячні слухачі оплесками віддячили учасникам концерту за їхній талант та побажали творчої наснаги. Фаворитом вечора стала народна пісня «Калабаня» у виконанні Володимира Крачковського (ДЗ ЦСМДЗВ МОЗ України).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия