Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Славутича

Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Славутича. З метою впорядкування та належної організації діяльності поводження з побутовими відходами в м. Славутичі, створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю...

Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Славутича


З метою впорядкування та належної організації діяльності поводження з побутовими відходами в м. Славутичі, створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану території міста, на підставі рішення Славутицької міської ради від 10.09.2018 № 1154-47-VII «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м.Славутича», виконавчий комітет Славутицької міської ради оголошує конкурс на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів (далі – Конкурс) за лотами:

1 лот – визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів від населення, підприємств, установ організацій та інших субʼєктів господарювання м. Славутич на наступних територіях: Київського, Єреванського, Тбіліського, Бакинського, Чернігівського та Добринінського кварталів, промислової зони. На відстані 4 км від міста знаходиться будівельна база та на відстані 12 км Яхтклуб.

2 лот – визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів від населення, підприємств, установ організацій та інших субʼєктів господарювання м. Славутич на наступних територіях: комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня», загальноміського центру, Північної стоянки, міського кладовища, Талліннського, Ризького, Вільнюського, Бєлгородського, Невського, Московського та Печерського кварталів.
Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу: Виконавчий комітет Славутицької міської ради, 07101, Київська обл., м.Славутич, Центральна пл., 7.

Посадова особа організатора конкурсу, уповноважена здійснювати звʼязок з учасниками: Болдирєва Альона Дмитрівна - завідуючий відділу з питань житлово-комунального господарства, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження виконавчого комітету Славутицької міської ради, тел. (04579)3-00-11*150.

Для участі у конкурсі та отримання конкурсної документації учасникам Конкурсу необхідно звернутись до організатора конкурсу з заявою.

Місце проведення конкурсу: м. Славутич, Центральна пл., 7, ІІІ поверх, зала засідань.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

— наявність матеріально-технічної бази;
— вартість надання послуг;
— досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;
— наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації;
— наявність фінансової спроможності.

Характеристика та місцезнаходження обʼєктів поводження з побутовими відходами:

Полігон твердих побутових відходів м. Славутича розташований на відстані 8 км від міста за адресою: 07101 Київська обл., м.Славутич, вул. Залізнична (Будбаза), 22.
Проектний обсяг видалення відходів – 290 000 тонн (1,5 млн. куб. м.).

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначається повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

На конверті з конкурсною пропозицією повинно бути зазначено великими літерами «КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ» та № лота.

Конкурсні пропозиції приймаються щоденно з 09:00 год. до 13:00 год. та з 14:00 год. до 18:00 год., крім вихідних (субота, неділя) та святкових днів.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій 08.04.2019 до 10:00 год. за адресою: 07101, Київська обл., м. Славутич, Центральна пл., 7, виконавчий комітет Славутицької міської ради (IV поверх, кабінет № 425).

Розкриття конвертів з поданими відповідно до визначених лотів конкурсними пропозиціями відбудеться:

1 лот – 08 квітня 2019 року о 14:00 год.

2 лот – 08 квітня 2019 року о 15:00 год.

Відділ з питань
житлово-комунального господарства,
тарифоутворення, енергоефективності
та енергозбереження

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: