Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Булінг

улінг – це відносно новий термін для пересічного громадянина, зміст його кожен із нас не просто знає, а в більшості випадків стикався з цим явищем у дитинстві. Англійський термін «булінг» визначається як утиск, дискримінація, цькування, форма насильства у вигляді травлі, бойкоту, насмішок, дезінформації, псування особистих речей...

 


Булінг – це відносно новий термін для пересічного громадянина, зміст його кожен із нас не просто знає, а в більшості випадків стикався з цим явищем у дитинстві.

Англійський термін «булінг» визначається як утиск, дискримінація, цькування, форма насильства у вигляді травлі, бойкоту, насмішок, дезінформації, псування особистих речей, фізична розправа тощо.

Тож для учнів 5-Б класу ЗОШ №3 в Бібліотечно-інформаційному центрі для дітей та юнацтва 27 лютого була проведена бесіда «Скажемо разом «ні» булінгу!» Бібліотекарі ознайомили дітей з поняттям булінгу, його видами та проявами. В дотепній формі розповіли про те, як протистояти агресії та порадили, як треба розвивати навички конструктивного вирішення конфліктних ситуацій, толерантного спілкування, як формувати негативне ставлення до булінгу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: