Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Увага, славутичани!

У Славутичі з 8 по 11 травня відбудеться І Міжнародний фестиваль людей поважного віку GOLDenFest. Місією фестивалю є підвищення якості життя людей поважного віку, адаптація осіб старше 55 років до сучасного суспільного життя, створення умов для їх спілкування та самореалізації, задоволення соціальних потреб, розвиток культурно-туристичного потенціалу міста Славутич та регіону.

 
 

У Славутичі з 8 по 11 травня відбудеться І Міжнародний фестиваль людей поважного віку GOLDenFest.

Місією фестивалю є підвищення якості життя людей поважного віку, адаптація осіб старше 55 років до сучасного суспільного життя, створення умов для їх спілкування та самореалізації, задоволення соціальних потреб, розвиток культурно-туристичного потенціалу міста Славутич та регіону.

Оргкомітет GOLDenFest має на меті залучити осіб старше 55 років до культурно-мистецьких, фізкультурно-оздоровчих та розважальних заходів. У програмі фестивалю заплановано проведення індивідуальних та колективних спортивних змагань, конкурсів виконавської майстерності зі співів, танців, малювання й інших видів художньої творчості, екскурсій, концертів, кінопереглядів.

Родзинкою події стане урочиста хода для учасників, гостей та жителів міста в день відкриття фестивалю. Будемо вдячні за поширення інформації про фестиваль!

Детальна інформація про фестиваль є на веб-сайті https://arr.in.ua/ на сторінці GOLDenFest – Slavutych у мережі «Фейсбук».

Реєстрація для участі у фестивалі здійснюється через електронну адресу goldenfestslavutych@gmail.com до 1 квітня.

Оргкомітет фестивалю: КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради, телефони: (04579) 2-22-50, 050-353-11-35.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: