Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Результати І етапу Бізнес-змаганнь «Славутич-розвиток» - вітаємо фіналістів!

Ще 12 грудня 2018 року був оголошений старт бізнес-змагань для осіб віком 14-17 років. На першому етапі, що тривав до 08 лютого, учасники мали подати опис бізнес-проекту у текстовій формі. Організатори змагань раді повідомити 4 команди про вихід у фінал: • Бізнес-проект «Школа фінансової грамотності»...

 
Ще 12 грудня 2018 року був оголошений старт бізнес-змагань для осіб віком 14-17 років. На першому етапі, що тривав до 08 лютого, учасники мали подати опис бізнес-проекту у текстовій формі.

Організатори змагань раді повідомити 4 команди про вихід у фінал:

• Бізнес-проект «Школа фінансової грамотності», команда Славутицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1
• Бізнес-проект «Забезпечення свіжим хлібом населення віддалених сіл – свіжий хліб у кожну хату», команда Ведильцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області
• Бізнес-проект «Дитячий центр логічного мислення Fent@zi», команда Ведильцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області
• Бізнес-проект «Мобільний додаток – Афіша Славутича», команда «Молодіжна рада «Майбутнє Славутича»

II етап триватиме до 20 лютого. Цей етап включає оцінку бізнес-проектів журі як на підставі заочного оцінювання поданих проектів, так і шляхом публічного захисту, що відбудеться 20 лютого 2019 року о 16.00 в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради.
Фінал бізнес-змагань, оголошення та нагородження кращих бізнес-проектів відбудеться 21 лютого 2019 року о 16.30 на відкритті 3-го Форуму підприємців м.Славутича.

Отже, чекаємо фіналістів бізнес-змагань «Славутич-розвиток» на публічному захисті, що буде проходити як презентація від кожної команди на 5 хвилин у форматі «Elevator pitch» («Презентація в ліфті»). Командам рекомендується висвітлити такі аспекти: бізнес-модель, унікальна пропозиція (продукт/послуга), сегменти споживачів, канали просування, відносини з клієнтами, джерела доходів, основна діяльність, ключові ресурси, ключові партнери, структура витрат. Нагадаємо, що призовий фонд бізнес-змагань – 25 000 гривень.

Бізнес-змагання відбуваються в рамках проведення Днів популяризації економічного розвитку, що пройдуть 20-22 лютого 2019 року у Славутичі вперше в рамках реалізації Грантового проекту ЄС «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону».

Організаторами Днів популяризації економічного розвитку є команда з реалізації Грантового проекту ЄС «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону», виконавчий комітет Славутицької міської ради, КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами 2-22-50, 050-353-11-35 або на електронну адресу slavutich.ofis@gmail.com та безпосередньо до Офісу підтримки громадських ініціатив Департаменту стратегічного розвитку та підтримки підприємництва КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради за адресою проспект Дружби Народів, 7 (БК «Енергія», ІІ поверх).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: