Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міжособистісні стосунки: дружба та товариськість

Для вихованців Дитячого будинку «Центр захисту дітей» фахівцем із соціальної роботи Славутицького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проведено групове заняття з елементами тренінгу, метою якого було проінформувати дітей щодо розуміння справжньої дружби, важливості спілкування з різними людьми...

 

Для вихованців Дитячого будинку «Центр захисту дітей» фахівцем із соціальної роботи Славутицького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проведено групове заняття з елементами тренінгу, метою якого було проінформувати дітей щодо розуміння справжньої дружби, важливості спілкування з різними людьми.

Під час заняття учасники з’ясували основні риси справжнього друга. У підлітковому віці пошук друга пов’язаний з потребою в інтимному спілкуванні, з відкриттям свого внутрішнього світу. Зрозуміло, що для всіх підлітків важливо мати надійного та вірного друга, а особливо для дітей, яким не вистачає батьківського тепла, адже дружба та товариськість – це велика цінність у житті.


Славутицький міський центр соціальних служб
для сім’ї, дітей та молоді
(тел.: 2-11-15, 3-01-80) 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: