Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«86: Кіноклуб» запрошує

Шановні славутичани! Запрошуємо вас до «86: Кіноклуб», що знаходиться в БК «Енергія», ІІ поверх. Нагадаємо, що безкоштовні кінопокази відбуваються щочетверга о 19.00 в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» (БК «Енергія», ІІ поверх). Кінопокази проводяться за...

 

Шановні славутичани! Запрошуємо вас до «86: Кіноклуб», що знаходиться в БК «Енергія», ІІ поверх. Нагадаємо, що безкоштовні кінопокази відбуваються щочетверга о 19.00 в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» (БК «Енергія», ІІ поверх). Кінопокази проводяться за підтримки «Артхаус Трафік» та Міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86».

У 2018 році Офіс підтримки громадських ініціатив провів 25 кіносеансів, на які завітали 172 глядача, в т.ч. 6 кінопоказів були організовані влітку просто неба на відкритому просторі EnLightта у міському парку, куди прийшли 62 глядачі. Приємно, що «86: Кіноклуб» вже має 7 постійних відвідувачів, які приходять на кінопокази щочетверга.

Отже, запрошуємо у лютому на перегляд наступних кінострічок:

14 – «Божевільне весілля» (комедія, 2014 р.);
21 – «На дні», «Я на дитмайданчику», «Першим приходить реванш», «Колишні» (документальні фільми з програми «86»);
28 – трилогія «Залізна хвороба» (2010−2012 рр.)» (документальні фільми з програми «86»).

Додатково, в рамках проведення Днів популяризації економічного розвитку, що проходитимуть у Славутичі 20−22 лютого, «86: Кіноклуб» проведе 20 лютого о 19.00 показ документальної стрічки «Стів Джобс: хіпі на мільярд доларів».

Запрошуємо до «86: Кіноклуб»! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: