Завантаження ...

Програма «Готуюсь стати мамою»!

При Соціально-психологічному центрі м. Славутич діє програма «Готуюсь стати мамою», яка спрямована на психологічну підтримку вагітних жінок. Під час занять майбутні мами мають змогу зустрітися з психологом, обговорити проблеми, які виникають у них, отримати інформацію щодо психологічних особливостей жінки...

 

При Соціально-психологічному центрі м. Славутич діє програма «Готуюсь стати мамою», яка спрямована на психологічну підтримку вагітних жінок. Під час занять майбутні мами мають змогу зустрітися з психологом, обговорити проблеми, які виникають у них, отримати інформацію щодо психологічних особливостей жінки в період вагітності, здоров’я та розвиток малюка.

Звідки з’являються погані звички? Хто народжує нас з «важким характером»? Чому виникає страх темряви? Чи має сенс звинувачувати в усьому гени, вплив планет та виховання? На всі ці та інші питання ви отримаєте відповіді в процесі зустрічей, які ознайомлять вас з тим, як емоції, які переживає дитина в материнській утробі, накладають свій відбиток на її особистість.

Заняття проходять кожен вівторок о 15:00 в приміщені Соціально-психологічного центру м. Славутич.


Запис на заняття та додаткова інформація за телефоном: 2-94-21

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия