Завантаження ...

Дні популяризації економічного розвитку

У рамках реалізації Грантового проекту ЄС «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону» у Славутичі 20−22 лютого вперше відбудуться Дні популяризації економічного розвитку. Організаторами Днів популяризації економічного розвитку є команда з реалізації Грантового...

 

У рамках реалізації Грантового проекту ЄС «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону» у Славутичі 20−22 лютого вперше відбудуться Дні популяризації економічного розвитку.

Організаторами Днів популяризації економічного розвитку є команда з реалізації Грантового проекту, виконавчий комітет Славутицької міської ради, КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради.

У рамках проведення Днів відбудуться соціологічні та маркетингові дослідження, семінари-тренінги, бізнес-змагання для учнів, ділові бізнес-ігри для учнів та працівників бюджетних установ та 3-й Форум підприємців Славутича та Чернігівського регіону. Мета заходу – налагодити конструктивний та прозорий діалог між бізнесом, владою та громадою для формування місцевої політики розвитку підприємництва у регіоні та популяризації економічного розвитку об'єднання територіальних громад «Славутич−Чернігівська область».

Програма заходів:

20 лютого
9.15 − семінар-тренінг «Жінка на ринку праці». Славутицький міський центр зайнятості.
11.00 − презентація результатів соціологічного опитування для підприємців «Загальне
бачення стану підприємництва у місті» та соціологічного дослідження для
споживачів послуг «Загальне бачення стану ринку товарів та послуг у Славутичі» на
веб-сайті arr.in.ua
− презентація результатів маркетингового дослідження «Транскордонні можливості
для малого і середнього бізнесу України та Білорусі» на веб-сайті cb-sme.org
− інформація для підприємців «Грантові можливості для малого та середнього
бізнесу» на веб-сайті arr.in.ua
− тренінг (навчання) написання проектних заявок щодо розробки та реалізації
спільних економічних та торгівельних проектів. Офіс підтримки громадських
ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку».
15.30 − ділова бізнес-гра для старшокласників. Палац дітей та молоді.
16.00 − півфінал бізнес-змагань учнів «Славутич-розвиток» − оцінка бізнес-проектів на підставі публічного захисту. Офіс підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку».
19.00 − «86:Кіноклуб»: «Стів Джобс: хіпі на мільйон доларів». Офіс підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку».
− актуальні відеоінтерв’ю «У Славутичі відкрито Офіс транскордонного співробітництва» та з підприємцями Славутича на «Ютуб-каналі». https://goo.gl/CLFWeY


21 лютого
11.00 − ділова бізнес-гра для працівників бюджетних установ. Офіс підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку».
15.00 − екскурсії для учнів 6−8-х класів до підприємств міста. ТПФ «Влад», ТОВ «Таурус Квадро», ТОВ «Зелена енергія»;
− “круглий стіл” за участі представників Славутича, Любецької та Михайло-Коцюбинської ОТГ «Плануємо Дні популяризації економічного розвитку на 2019 рік». Офіс підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку».
16.30 − 3-й Форум підприємців міста Славутич та Чернігівського регіону (за окремою програмою).

22 лютого
10.00 − навчання за бізнес-програмою «Бізнес-навички – інструмент особистісного розвитку». Офіс підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку».

Контактна особа з питань організації та участі в заходах Днів популяризації економічного розвитку – директор КП «Агентство регіонального розвитку» Арина Старовойтова.

Запрошуємо всіх охочих взяти участь у зазначених заходах. Участь є безкоштовною за умови попередньої реєстрації за телефонами (04579) 2-22-50, 050-353-11-35.

Електронну реєстрацію для участі у 3-му Форумі підприємців міста Славутич та Чернігівського регіону відкрито до 20 лютого за посиланням https://goo.gl/forms/nUJYiICayL65em363 або за телефоном (04579) 2-22-50.
З повагою − команда з реалізації Грантового проекту ЄС в м. Славутич.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия