Завантаження ...

Юні таланти Славутича − на сцені Великої зали Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського

У День народження соліста Паризької національної опери Василя Сліпака, Героя України, що загинув у зоні бойових дій на сході України, 20 грудня відбувся грандіозний, на одному подиху, концерт МІФ. Йому, Василю Сліпаку, у цей день було би 44 роки… Ідея проведення вечора пам’яті оперного співака належить волонтерам Музичного батальйону та Благодійного фонду The Wassyl Slipak Foundation. На сцені Великої зали Національної ...

 

У День народження соліста Паризької національної опери Василя Сліпака, Героя України, що загинув у зоні бойових дій на сході України, 20 грудня відбувся грандіозний, на одному подиху, концерт МІФ. Йому, Василю Сліпаку, у цей день було би 44 роки… Ідея проведення вечора пам’яті оперного співака належить волонтерам Музичного батальйону та Благодійного фонду The Wassyl Slipak Foundation. 


На сцені Великої зали Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського, яка носить ім’я Василя Сліпака, у супроводі Національного президентського оркестру (головний диригент – Анатолій Молотай), хору Київського муніципального академічного театру опери та балету для дітей і юнацтва (головний хормейстер – Анжела Масленникова) виступили заслужені й відомі митці світової музичної культури Гійом Дюссо (Франція), Андрій Романенко, Василь Нечепа, Микола Сікора (Україна), Гоша Ковалінська (Польща) і наші юні славутицькі таланти, учні Дитячої школи мистецтв.

Тріо у складі Давида Баратова, Михайла Гонтаря, Ростислава Максименка бездоганно виконало Аve Maria Франца Шуберта. Зал довго аплодував майстрам, підтверджуючи професійне виконання музичного твору.

По завершенні концерту на сцені зібралися всі учасники та його організатори. У переліку виконавців прозвучали назви міст, з яких прибули митці на вечір пам’яті Василя Сліпака: Київ, Львів, Париж, Щецин і наш Славутич.

Бажаємо нашим талановитим вокалістам Давиду, Ростиславу та Михайлу прихильності й любові глядачів, нових підкорених сцен і перемог!

Дякуємо викладачам Дитячої школи мистецтв Аллі Середицькій, Олені Фадєєвій, концертмейстеру Анастасії Разжигаєвій за щоденну роботу, за любов до дітей і до музики.

Окремі слова подяки − батькам хлопців, адже вони завжди поряд і вірять у їх успіх.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия