Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дорогі земляки!

Щиро вітаю вас із Новорічними та Різдвяними святами! Рік, що минає, був складним та важливим для нашої країни. Але попри все ми зуміли зробити багато великих справ, які стануть міцним фундаментом для подальших звершень. Ми активно та цілеспрямовано будували майбутнє Київщини, завзято відстоювали свої права на справедливість та достойний розвиток. Досягнуті результати я розцінюю як наше спільне напрацювання, як...

Щиро вітаю вас із Новорічними та Різдвяними святами! 

Рік, що минає, був складним та важливим для нашої країни. Але попри все ми зуміли зробити багато великих справ, які стануть міцним фундаментом для подальших звершень. Ми активно та цілеспрямовано будували майбутнє Київщини, завзято відстоювали свої права на справедливість та достойний розвиток. Досягнуті результати я розцінюю як наше спільне напрацювання, як спільні здобутки усієї громади області.

У ці світлі дні я дякую вам за підтримку та довіру, яку високо ціную. Мудрі люди говорять, що людина творить своє щастя власними щоденними вчинками. Нехай же наші справи дозволять нам сміливо і впевнено дивитися в майбутнє.

Впевнений, наступний рік стане для вас роком радісних подій, успіху і благополуччя. Нехай разом із веселими і гамірними зимовими святами до вашої оселі завітає щастя родинного тепла, матеріального достатку, взаємної поваги та турботи.

Миру та злагоди, добра та любові в кожний дім, кожній родині!

З повагою
Ярослав Москаленко,
народний депутат України,
голова МДО «Київщина»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: