Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зустріч з учасниками АТО за темою «Про питання розподілу земельних ділянок

Зустріч з учасниками АТО за темою «Про питання розподілу земельних ділянок Добринінського кварталу, що можуть бути надані для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд». 14 грудня відбулося засідання членів правління громадської організації...

Зустріч з учасниками АТО за темою «Про питання розподілу земельних ділянок Добринінського кварталу, що можуть бути надані для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд»

14 грудня відбулося засідання членів правління громадської організації Славутицького об’єднання ветеранів АТО за участю юрисконсульта соціально-психологічного центру м.Славутич.

На засіданні обговорювалися Рішення Славутицької міської ради Київської області «Про питання розподілу земельних ділянок Добринінського кварталу, що можуть бути надані для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд»; Положення «Про розподіл земельних ділянок між учасниками бойових дій та особами з інвалідністю внаслідок війни для передачі земельних ділянок безоплатно у власність», склад комісії та порядок роботи комісії з відбору осіб по розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій та особами з інвалідністю внаслідок війни для передачі земельних ділянок безоплатно у власність.

Учасниками засідання було проаналізовано рішення, положення та порядок роботи комісії, зроблено висновки, що деякі пункти положення мають бути допрацьовані і внесені до них уточнення відповідно зміни до постанови КМУ №413, що відновлюють право учасникам АТО на першочергове отримання земельних ділянок, прийнятої на засіданні 17 січня, набули законної сили!

Правлінням ГО, за участю юрисконсульта СПЦ, готується погоджувальний лист з рекомендаційними уточненнями до Славутицької міської ради Київської області щодо питань розподілу земельних ділянок у м. Славутичі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: