Завантаження ...

Суперфінал гумористичного сезону

Суперфінал гумористичного сезону на сцені Кіноконцертного комплексу завершився перемогою білоруської команди "Кляки" з м.Гомеля. Саме їм і дістався головний кубок КВН Славутича, який вручив переможцям міський голова. У фіналі змагань брали участь лише шість команд - "Добрейший

 

Суперфінал гумористичного сезону на сцені Кіноконцертного комплексу завершився перемогою білоруської команди "Кляки" з м.Гомеля. Саме їм і дістався головний кубок КВН Славутича, який вручив переможцям міський голова. 

У фіналі змагань брали участь лише шість команд - "Добрейший вечерочек" з м.Києва,"Лунь" з м.Ірпінь, "Опасные гуси" з м.Чернігова, "Владимирский централ" м.Северне ( завоював 2 місце) і славутицька команда "3D Format" (на 3 місці). 
Підкоряли публіку своїм виступом і гості із Львова Віктор Розовий та Святослав Антіпов. Команда цих коміків "Загорецька Людмила Степанівна" - одна з переможців третього сезону телевізійного проекту "Ліга сміху" на телеканалі "1+1".

Про це наголосив гуморист - ведучий Артем Дамницький. Він також висловив щиру подяку міському голові Славутича Юрію Фомічеву, начальнику відділу культури, національностей та релігій Ніні Баришевській та колективу Кіноконцертного комплексу на чолі з Ларисою Маслій за підтримку КВНівського руху.

Славутицький глядач завжди чекає неординарні, колоритні жарти.

До зустрічі КВН-2019!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия