Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День дублера – це круто!

7 грудня, День місцевого самоврядування у Славутицькій міській раді став особливим. За ініціативи Молодіжної ради «Майбутнє Славутича» у структурних підрозділах Славутицької міської ради відбувся День дублера.



7 грудня, День місцевого самоврядування у Славутицькій міській раді став особливим. 

За ініціативи Молодіжної ради «Майбутнє Славутича» у структурних підрозділах Славутицької міської ради відбувся День дублера.

Підведення підсумків цього корисного починання відбувся у Залі урочистих подій. За словами міського голови Юрія Фомічева самоврядування у країні виходить на перші позиції. Адже в першу чергу, робота у владних структурах – це велика відповідальність, і в першу чергу, відповідальність за якість життя громади.

Ніна Єрьоміна вручила кожному учаснику цього проекту Сертифікати, що засвідчили заміщення посад. А кращі працівники структурних підрозділів органів місцевого самоврядування отримали подяки.

Свято відбулося. Всі отримали заряд позитивної енергії, задоволення від спільної роботи та спілкування. І як зізналися молоді депутати, День дублера – це круто. І він повинен обов’язково повторюватися.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: