Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ЯК У ЧЕРНІГОВІ ВІДЗНАЧАТИМУТЬ НОВОРІЧНІ СВЯТА: ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ

У Чернігові з 19 грудня по 13 січня на Красній площі проходитимуть святкові заходи до Дня святого Миколая, Нового року та Різдва Христового. На всіх чернігівців та гостей міста...

У Чернігові з 19 грудня по 13 січня на Красній площі проходитимуть святкові заходи до Дня святого Миколая, Нового року та Різдва Христового.

На всіх чернігівців та гостей міста чекає робота «Казкового містечка», де відбудуться урочисте запалення вогнів Головної ялинки міста, концертні програми та фестивалі, льодова ковзанка, дитячі локації, фуд-зона, фото-зони та багато іншого.

Разом з тим, з 22 грудня працюватиме новорічна резиденція Дідуся. На дітей та дорослих в туристичному інформаційному центрі (вул. Шевченка, 9) очікують різноманітні розваги: майстер-класи Казкового дідуся, новорічні квести, фотозони та «бонус» для батьків.

І все це безкоштовно. Щоб потрапити в резиденцію Дідуся та подарувати своїй дитині свято, потрібно було зареєструватися. Проте, за словами організаторів, вона закінчилась буквально за лічені дні.

Також є можливість отримати додаткову порцію щастя, 6 та 7 січня 2019 року на дитячій локації Красної площі.

Правила у щастя прості:

1. Підбери подарунок

2. Прихопи його з собою 6 або 7 січня на площу

3. Підійди до волонтерів дитячої локації ( орієнтир- Вертеп)

4. Віддай свій подарунок, нотамість обери коробку)) і буде тобі щастя іn the box!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: