Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулися ІІ Міжнародні змагання з футзалу серед дівчат

30 листопада по 2 грудня у м. Славутич відбулися ІІ Міжнародні змагання з футзалу серед дівчат 2002-2004 р. н. та 2005 - 2007 р. н. "UKRTEPLO - Slavutich - CUP 2018". 12 команд в двох вікових категорій з 5 областей України та республіки Литва приїхали в...

30 листопада по 2 грудня у м. Славутич відбулися ІІ Міжнародні змагання з футзалу серед дівчат 2002-2004 р. н. та 2005 - 2007 р. н. "UKRTEPLO - Slavutich - CUP 2018"

12 команд в двох вікових категорій з 5 областей України та республіки Литва приїхали в
м. Славутич, щоб перевірити свої навички володіння м'ячем. Змагання з футзалу серед команд дівчат такого рівня в Славутичі проходили не вперше, адже за відгуками гостей змагань все пройшло на найвищому рівні.
 

Змагання відвідали декілька футбольних селекціонерів. У зв’язку з тим, що в змаганнях прийняли участь команди, що виявили бажання прийняти участь в Чемпіонаті України з футзалу серед команд дівчат 2002-2003 р. н. то змагання ще й набрали статус Всеукраїнських та створили так звану центральну зону відбіркового етапу Чемпіонату України з футзалу серед дівчат.

Відкривали змагання: директор групи компаній «Укртепло» – Чорноморець С.В. ( спонсор змагань), заступник міського голови – Шевченко В.В., директор КДЮСШ м. Славутич – Жема І.М., Голова комітету жіночого футзалу України – Жила В.Л., керівник відділу молоді та спорту – Шаніна Л.М., які сказали багато теплих слів та вітань спортсменам на Славутицькій землі.

Всі команди показали чудову гру та бажання перемогти та видовищний футзал. Багато чисельні глядачі, котрі були присутні на змаганнях, отримали бурю емоцій та заряду енергії від красивої та динамічної гри спортсменок особливо коли грала місцева команда КДЮСШ – «Олімп» м. Славутич, яка стала майже «народною».

У старшій віковій категорії команда дівчат КДЮСШ «Олімп» м. Славутича (тренер – Панченко В. В.), вигравши всі ігри, стала володарем ІІ Кубку " UKRTEPLO - Slavutich - CUP 2018", та пройшла до фінального етапу Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2002-2003 р. н., що пройде в кінці березня 2019 року.

Молодша команда дівчат 2005 -2006 р. н. посіла ІІ місце пропустивши в перед минулорічного чемпіона Литви команду ФК «Вількія».


Панченко В.В.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: