Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запроси спортсмена до школи!

За ініціативи загальноосвітньої школи №1 м. Славутич відділ молоді та спорту 27 листопада організував інтерактивну зустріч учнів школи з багаторазовими чемпіонками України з...

 

За ініціативи загальноосвітньої школи №1 м. Славутич відділ молоді та спорту 27 листопада організував інтерактивну зустріч учнів школи з багаторазовими чемпіонками України з футзалу, чемпіонками України з футзалу (Перша ліга) сезону 2017/2018 р., представницями команди ФК «Олімп» м. Славутич Вікторією Мекшун (капітан команди), Тетяною Боровик (кращий бомбардир чемпіонату України з футзалу (Перша ліга) сезону 2017/2018 р.) та Балан Іриною (кращий гравець чемпіонату України з футзалу (Перша ліга) сезону 2017/2018 р.).

У ході заходу «Запроси спортсмена до школи» діти мали можливість у неформальній обстановці поспілкуватися зі справжніми чемпіонками України.

Школярі задавали питання, які їх цікавили, та дізнались про нелегкий, але захоплюючий шлях до перемоги. У кінці зустрічі організатори заходу влаштували товариський матч між запрошеними футзалістками та учнями 9-го класу.

Зустріч відбулась у рамках Проекту Healthy Schools!, в якому бере участь ЗОШ №1 м. Славутич. Тож побажаємо школі перемоги у Проекті!

Дякуємо дівчатам-чемпіонкам та їх тренеру В. В. Панченку за численні перемоги, сподіваємось на наступні звершення та вболіваємо ЗА НАШИХ!



Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: