Завантаження ...

Привітання Ярослава Москаленка з Днем Збройних сил України

Дорогі співвітчизники! Шановні захисники Української держави! Щиро вітаю вас із Днем Збройних сил України! Український народ високо цінує ратну працю воїнів, які в складних умовах сьогодення мужньо боронять українську землю, забезпечуючи захист суверенітету нашої держави.

 

Дорогі співвітчизники! Шановні захисники Української держави!
Щиро вітаю вас із Днем Збройних сил України!


Український народ високо цінує ратну працю воїнів, які в складних умовах сьогодення мужньо боронять українську землю, забезпечуючи захист суверенітету нашої держави. Служба в лавах Української армії для вас не тільки конституційний та громадянський обов'язок, це не просто професія, це – частина долі та особливий характер, який завжди уособлюватиме мужність та стійкість, силу духу та відданість Батьківщині.

Тож дозвольте у цей день побажати вам, воїни та ветерани Збройних сил України, вашим рідним і близьким міцного козацького здоров'я, миру, злагоди і щасливої долі, успіхів у військовій справі. Нехай не вичерпується ваша сила та енергія для перемог, а родинне щастя й повага співвітчизників будуть надійним тилом та допомогою в службі!

З повагою – народний депутат України, голова МДО «Київщина»
Ярослав МОСКАЛЕНКО 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия