Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Обмін досвідом

Експерти ДАЗВ обмінялися досвідом впровадження екологічних ініціатив з учасниками Літньої академії Баварського екологічного управління. Молоді фахівці Державного агентства України з управління зоною відчуження та підприємств зони...

Експерти ДАЗВ обмінялися досвідом впровадження екологічних ініціатив з учасниками Літньої академії Баварського екологічного управління


Молоді фахівці Державного агентства України з управління зоною відчуження та підприємств зони відчуження долучилися до аналізу ефективності впровадження знань, отриманих під час Літньої академії Баварського екологічного управління. Зокрема, колишні учасники Літньої академії обговорили вплив цих семінарів на їхню професійну діяльність у питаннях екології, охорони природи та енергозбереження.
 

Як зазначає начальник відділу міжнародного співробітництва Київського міського представництва ДП «ЦОТІЗ» Анастасія Нечитайло, уже 2 роки експерти агентства та підприємств зони відчуження навчаються і знайомляться з новітніми європейськими екологічними стандартами під час навчання у Літній академії.

Представники Баварського екологічного управління виявили зацікавленість чорнобильською проблематикою та висловили готовність до подальшої співпраці зокрема, залучення представників ДАЗВ та підприємств зони відчуження до участі у семінарах Літньої академії. Це сприятиме підвищенню світового рівня обізнаності щодо подолання наслідків Чорнобильської катастрофи та розвитку зони відчуження.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: