Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тренінг «Попередження насильства»

У Центрі зайнятості 21 листопада пройшов тренінг «Попередження насильства» для безробітних жінок. Для проведення заходу були запрошені працівники Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді. Фахівці із соціальної роботи розповіли...

У Центрі зайнятості  пройшов тренінг «Попередження насильства» для безробітних жінок. Для проведення заходу були запрошені працівники Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді. 


Фахівці із соціальної роботи розповіли про зміни в законодавстві, що вступлять у дію з січня 2019 року та про проект створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або за ознакою статі, а також план безпечних дій у ситуації домашнього насильства або його загрози та інформацію щодо організацій м. Славутич, які пропонують: правову допомогу, медичні послуги, соціальний захист.

Також з усіма присутніми було проведено психологічний тест «Самооцінка особистості», «Як дізнатися, чи піддаєтеся Ви домашньому насильству?», розглянуто стереотипи та міфи, що негативно пливають на ефективне подолання та профілактику домашнього насильства. Учасники були активними, висловлювали свої думки, під час вправ, самостійно знаходили способи протидії маніпуляції та підвищення самооцінки.

Дійшли, до спільного висновку, що важливо вчасно усвідомити проблему та її можливі наслідки і звернутися за допомогою до кваліфікованих спеціалістів.

Славутицький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, тел. 2-11-15, 3-01-80

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: