Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Лікар для кожної сім`ї

Як уповноважені особи надавача первинної медичної допомоги, адміністратори ЦНАП будуть приймати документи та інформацію для заповнення Декларації про вибір лікаря, який надає первинну медичну допомогу (далі – Декларація), вносити дані...

Як уповноважені особи надавача первинної медичної допомоги, адміністратори ЦНАП будуть приймати документи та інформацію для заповнення Декларації про вибір лікаря, який надає первинну медичну допомогу (далі – Декларація), вносити дані та надсилати заповнену Декларацію у встановленому законодавством порядку до електронної системи охорони здоров’я?

Для підписання декларацій громадянам потрібно звернутися до Центру надання адміністративних послуг за адресою: вул. Героїв Дніпра, 2 та надати:
– копію документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (далі – РНОКПП) (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті);

– один з таких документів, що посвідчує особу: паспорт громадянина України; тимчасове посвідчення громадянина України; свідоцтво про народження (для осіб, які не досягли 14-річного віку); посвідка на постійне проживання в Україні; посвідчення біженця; посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту; – законний представник пацієнта додатково подає документи, що посвідчують його особу та повноваження законного представника (свідоцтво про народження, посвідчення) відповідно до законодавства.

Обов’язково мати при собі мобільний телефон, оскільки при реєстрації декларації на номер пацієнта надходить СМС-повідомлення з кодом, який буде введено адміністратором для відправки декларації до Електронної системи охорони здоров’я.

На сьогодні підписати Декларацію через адміністраторів ЦНАПу можна з наступними лікарями:

Бойко Олександр Віталійович – лікар загальної практики сімейної медицини;
Грушецька Світлана Іванівна – лікар-терапевт;
Ковальчук Вадим Анатолійович – лікар-педіатр;
Мороз Альона Михайлівна – лікар загальної практики сімейної медицини амбулаторії «Київська»;
Плис Людмила Миколаївна – лікар-терапевт;
Романенко Наталія Олексіївна – лікар-педіатр;
Семака Любов Степанівна – лікар терапевт;
Слюсар Галина Володимирівна – лікар-педіатр;
Хворостова Юлія Миколаївна – лікар-терапевт;
Шиян Любов Віталіївна – лікар-педіатр.

Підписна кампанія через адміністраторів буде відбуватися за графіком роботи ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ (ЦНАП):

пн: 10.00–19.00, без перерви;
вт: 10.00–18.00, без перерви;
ср: 10.00–18.00, без перерви;
чт: 10.00–19.00, без перерви;
пт: 9.00–17.00, без перерви;
сб: 10.00–15.00, без перерви;
нд: вихідний день.

Центр надання адміністративних послуг

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: