Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чемпіонат з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 та до 17 років

У Чернігові 24−25 листопада відбувся Відкритий чемпіонат з важкої атлетики громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Україна» серед юнаків та дівчат до 15 та до 17 років. У змаганнях взяло участь багато спортсменів...

 
У Чернігові 24−25 листопада відбувся Відкритий чемпіонат з важкої атлетики громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Україна» серед юнаків та дівчат до 15 та до 17 років.

У змаганнях взяло участь багато спортсменів з міст Вараш (Рівненська обл.), Сміла (Черкаська обл.), Славутич (вихованці КДЮСШ − відділення важкої атлетики), Ужгород, Херсон, Хмельницький, Чернігів.

Збірна КДЮСШ Славутича стала чемпіоном у командній першості до 15 років.

А в особистій першості маємо такі результати:

1-е місце: Ілля Бондаренко, Євген Бубенко, Богдан Грабовський, Владислав Овчаренко, Назар Познанський, Анастасія Сибірська;

2-е місце: Вікторія Карпець, Богдан Коваленко, Кирило Поплигін;

3-є місце: Ілля Карпець, Костянтин Максименко, Артем Мазуренко, Денис Миронов, Михайло Тищенко, Максим Хропатий, Денис Шиков, Владислав Юхновець.

20 славутицьких спортсменів із 27-ми підвищили свої особисті рекорди, семеро – підвищили свої особисті спортивні розряди.

Вітаємо славутицьких важкоатлетів, їх чудових тренерів − Геннадія Зубця та Юрія Каленського − з успішним виступом! Це результат спільної роботи міцної команди. Бажаємо легких кілограмів, не зупинятися на досягнутому, розвиватися та йти вперед!

КДЮСШ м. Славутич,
відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: