Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відділенню плавання − 30 років

Плавання, як вид спорту, в Славутичі почало розвиватися в 1988 році на базі ЗОШ №2, а вже наступного року було відкрито відділення з плавання, що увійшло до структури школи разом зі створенням спортивних класів.


Плавання, як вид спорту, в Славутичі почало розвиватися в 1988 році на базі ЗОШ №2, а вже наступного року було відкрито відділення з плавання, що увійшло до структури школи разом зі створенням спортивних класів. 

З нагоди ювілею плавання в місті 25 листопада на базі басейну «Лазурний» відбулося спортивне свято та змагання. З урочистими привітаннями та подяками звернулися до спортсменів завідуюча відділом молоді та спорту Л. М. Шаніна та директор КДЮСШ І. М. Жема.

У змаганнях взяли участь вихованці КДЮСШ тренерів-викладачів Н. М. Верхольотової та Т. О.Дурицької . Чемпіонами змагань стали:

– Валентина Хабел – 2003 р.н., вільний стиль;
– Герман Верхольотов – 2003 р.н., вільний стиль;
– Марія Ващенко, 2005 р.н., брас;
– Артем Комісаров, 2005 р.н., брас;
– Мілана Рогова, 2007 р.н., на спині;
– Антон Салтиков, 2005 р.н., на спині;
– Катерина Хабел – 2003 р.н., батерфляй;
– Ігор Агієнко, 2002 р.н., батерфляй.

На сьогоднішній день відділення з плавання КДЮСШ м. Славутич складається зі 153-х вихованців та 3-х тренерів.

Учні, батьки, тренери-викладачі висловлюють велику подяку всім, хто допомагав розвитку плавання в м. Славутич, а саме: В. П. Удовиченку – почесному меру міста, під керівництвом якого плавання розвивалося 25 років у двох басейнах; Ю. К. Фомічеву – міському голові, що опікується реконструкцією басейну «Дельфін» та ремонтом басейну «Лазурний»; Л. М., Шаніній, І. М. Жемі, С. В. Філіппову, всій адміністрації та працівникам КП «УФКСТ».

Тренерам-викладачам дуже приємно, що випускники відділення плавання продовжують їхню справу, це Тетяна Дурицька та Титова Альона – вони стали тренерами з плавання у КДЮСШ м. Славутич; Неля Яцюк – тренер з плавання у Центрі реабілітації дитини «Вільний рух» (м. Славутич), Ольга Сова, Анастасія Ільїна, Тетяна Легкодух та Сергій Легкодух – тренери з плавання в м. Київ; Андрій Шустов – водний реабілітолог у м. Київ, Юлія Латинкова – тренер з плавання у Польщі, Еліна Резніченко – тренер з плавання в м. Одеса; студентами Чернігівського педагогічного університету, факультету фізкультури та спорту стали: Микола Коваленко, Євген Кондратов, Юлія Родько, Роман Рябченко.

Тренери-викладачі з плавання КДЮСШ м. Славутич, вихованці, батьки та випускники, звичайно, мріють про продовження історії плавання в місті та вітають усіх зі святом спорту!



Н. М. ВЕРХОЛЬОТОВА,
тренер-викладач КДЮСШ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: