Завантаження ...

Успішна співпраця на «відмінно»!

У Києві 22−23 листопада пройшла високого рівня конференція Європейського Союзу «Муніципалітети за стале зростання». В конференції брали участь представники п’ятьох країн Східного партнерства − Азербайджану...

 У Києві 22−23 листопада пройшла високого рівня конференція Європейського Союзу «Муніципалітети за стале зростання». В конференції брали участь представники п’ятьох країн Східного партнерства − Азербайджану, Вірменії, Бєларусі, Молдови, України, що співпрацюють з ЄС у рамках Ініціатив «Угода мерів щодо клімату та енергії» та «Мери за економічне зростання». 


На важливості стратегічного підходу до розвитку регіонів і міст наголосили у своїх вітальних виступах віце-прем'єр-міністр України, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко і міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.

Робота Славутича була високо оцінена фахівцями ЄС та Всесвітнього банку. Керівник Групи підтримки України від Європейської Комісії Пітер Вагнер вручив міському голові Юрію Фомічеву три сертифікати від ЄС: «За успішне виконання Плану дій сталого енергетичного розвитку», «За успішне впровадження Грантового проекту ЄС щодо термомодернізації дитячого садка №1 та школи №2», «За успішну розробку «Плану місцевого економічного розвитку» (він, до речі, отримав від Всесвітнього банку оцінку «відмінно»). 

 

Корисний досвід реалізації Ініціатив Європейського Союзу дозволяє Славутичу впевнено крокувати вперед, у напрямі сталого енергетичного та економічного розвитку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия