Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо 29 листопада на «Теплий ярмарок» проектів «Бюджету участі – 2018»

Дорогі славутичани! З огляду на холодну погоду під час традиційного вуличного ярмарку проектів «Бюджету участі», що відбувся 24 листопада, та за вашим проханням ми проводимо «Теплий ярмарок» проектів «Бюджету участі − 2018».

 
 
Дорогі славутичани!

З огляду на холодну погоду під час традиційного вуличного ярмарку проектів «Бюджету участі», що відбувся 24 листопада, та за вашим проханням ми проводимо
«Теплий ярмарок» проектів «Бюджету участі − 2018».

29 листопада з 18.00 до 19.00 в Офісі підтримки громадських ініціатив (БК «Енергія», ІІ поверх) будуть презентовані громадські проекти, що були розроблені мешканцями нашого міста. Ці проекти фінансуватимуться за рахунок коштів бюджету міста Славутич у 2019 році в рамках міської цільової програми «Громадський бюджет участі міста Славутич на 2016−2020 роки».

Мета «Теплого ярмарку» − швидко ознайомити мешканців міста з головною ідеєю проектів, що беруть участь у голосуванні, допомогти визначитися із голосом, залучити більше мешканців міста до процесу голосування задля визначення рейтингу поданих громадських проектів та подальшої реалізації протягом 2019 року.

Кожен охочий та зацікавлений учасник «Теплого ярмарку» матиме змогу безпосередньо поспілкуватися з автором проекту та отримати відповіді на запитання, що виникли. Для охочих та зацікавлених буде надаватися консультація як голосувати та можливість віддати свій голос за вподобані проекти одразу на місці − у пункті для голосування в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» (проспект Дружби народів, 7, БК «Енергія», ІІ поверх).

Зауважимо, що голосування на паперових носіях здійснюватиметься тільки за умови пред’явлення оригіналу паспорта (посвідки на постійне проживання або довідки про місце роботи, навчання, служби чи інші документи, що підтверджують факт проживання у місті Славутич)!

Отже, ще раз нагадуємо: «Теплий ямарок» проектів «Бюджету участі − 2018» відбудеться у четвер 29 листопада з 18.00 в Офісі підтримки громадських ініціатив (БК «Енергія», ІІ поверх).
Запрошуємо на ярмарок! Зробіть свій вибір на користь Славутича!

Контактна інформація:тел. 2-22-50, адреса для листування: slavutich.ofis@gmail.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: