Завантаження ...

Денис ДАРМОСТУК: за рейтинговою оцінкою Обласного центру зайнятості Славутицький центр зайнятості займає перше місце

В офісі підтримки громадських ініціатив 16 листопада відбулося засідання міжрегіонального “круглого столу” «Покращення співпраці щодо задоволення потреб...


В офісі підтримки громадських ініціатив 16 листопада відбулося засідання міжрегіонального “круглого столу” «Покращення співпраці щодо задоволення потреб роботодавців» з метою визначення шляхів покращення співпраці між Київською та Чернігівською обласними службами зайнятості, роботодавцями та органами місцевої влади і самоврядування щодо задоволення потреб роботодавців у робочій силі. 

Учасниками заходу стали представники Славутицьких місцевих органів влади, Київської та Чернігівської обласних служб зайнятості, ВП «Атомремонтсервіс» ДП «НАЕК «Енергоатом». З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Славутича Юрій Фомічев. Далі виступив директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук, який звітував про стан справ по зайнятості населення в Київської області.

Наразі, в Київській області 759,5 тис. осіб зайнятого населення, 335 тисяч громадян звернулися до Центрів зайнятості Київщини. 10,3 тис. осіб перебувають на обліку в Центрах зайнятості, 19 тис. осіб працевлаштовано, 4,3 тис. пройшли навчання та перенавчання, 7,7 тис. задіяні в громадських роботах.

Київським обласним центром зайнятості реалізуються нові проекти: «Центр розвитку підприємництва», а для молоді – MyProfiProject. Денис Дармостук повідомив і гарну новину. За рейтинговою оцінкою Обласного центру зайнятості Славутицький центр зайнятості займає перше місце.

Продовжилось засідання виступами директора Чернігівського обласного центру зайнятості Лідії Падалки, директора Славутицької міської філії КОЦЗ Валентини Надточій, директора Броварського міськрайонного ЦЗ Максима Вітра та директора ВП «Атомремонтсервіс» Віталія Шикуна. 

У процесі проведення “круглого столу” прийнято рішення щодо сприяння подальшому розвитку соціального партнерства між Київською та Чернігівською обласними службами зайнятості, роботодавцями та органами місцевої влади, а також про співпрацю в забезпеченні роботодавців кваліфікованими кадрами, здійснення спільних заходів, проведення інформаційної роботи щодо висвітлення вакансій роботодавців, організації ярмарків вакансій за участі роботодавців з інших регіонів України та проведення їх презентації для незайнятого населення Київщини та Чернігівщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия