Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Найвища соціальна цінність – Людина

Напередодні Дня працівників соціальної сфери України у залі засідань виконкому відбулися урочистості з нагоди професійного свята. Саме представники цієї важливої професії забезпечують виплату всіх видів державних соціальних допомог та...

 
Напередодні Дня працівників соціальної сфери України у залі засідань виконкому відбулися урочистості з нагоди професійного свята.

Саме представники цієї важливої професії забезпечують виплату всіх видів державних соціальних допомог та компенсацій, ведуть персоніфікований облік пільгових категорій, слідкують за платежами до пенсійної системи, призначують, перераховують, виплачують пенсії, опікуються безробітними, забезпечують загальнообов'язкове державне соціальне страхування, допомагають сім’ям, що опинилися у складних життєвих обставинах.

 

Привітав представників соціальної сфери Славутича міський голова Юрій Фомічев. У своєму виступі він зауважив про важливість соціальної роботи та подякував присутнім за самовіддане служіння обраній справі. Адже Людина, і тільки Людина є найвищою соціальною цінністю.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: