Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вперше в Славутичі, артист Національного президентського оркестру України

26 жовтня в залі ДШМ відбудеться сольний концерт соліста Національного президентського оркестру України Артема Голоднюка (саксофон). Артем активно просуває гру класичного саксофона у сучасному середовищі, грає концерти, дає майстер-класи, бере участь у фестивалях. З 2017 року являється офіційним артистом фірми Yanagisawa.

Артем Голоднюк (саксофон)

Народився в м. Хмельницький, нині проживає в м. Києві. Закінчив магістратуру та асистентуру-стажування Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського (клас доцента Михайла Романовича Мимрика).

Здобував першість на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах. Брав участь у майстер-класах провідних саксофоністів світу, таких як Daniel Gauthier, Jean Denis Michat, Christian Wirth, Claude Delangle, Маргарита Шапошнікова . Виступав в якості соліста із Київською камератою, Хмельницьким симфонічним оркестром, Національним президентським оркестром, Київським квартетом саксофоністів.

Артем активно просуває гру класичного саксофона у сучасному середовищі, грає концерти, дає майстер-класи, бере участь у фестивалях. У своєму репертуарі має твори різноманітних стилів та жанрів. Співпрацює з українськими композиторами, деякі твори виконував вперше (Концерт для саксофона з оркестром, SAX tete a tete for two – Володимира Рунчака)

З 2007 року працює у складі Національного президентського оркестру України як соліст та артист оркестру. Разом із колективом має багато виступів на різноманітних фестивалях та концертах, співпрацює із відомими музикантами. З 2017 року являється офіційним артистом фірми Yanagisawa.

 
Юлія Компанієць (фортепіано)

Народилася в м. Шостка Сумської області в родині музикантів. Музичну освіту здобула в КССМШ ім. М.В. Лисенка (1997-2005) та Національній музичній академії України ім. П.І. Чайковського (2005-2010) в класі доцента Сергія Рябова.

За роки навчання бере участь в численних концертних заходах. Лауреат Всеукраїнського конкурсу ім. Н. Ніжанківського, виступала як солістка з малим симфонічним оркестром під орудою В. Серебрякова (м. Суми) та Національним академічним симфонічним оркестром під орудою Н. Пономарчук (Київ)

З 2010 року починає активну концертну діяльність разом із дуетом скрипалів «Two violins» (клас педагога Андрія Малахова), зокрема відбуваються численні виступи в Києві, Борисполі, Одесі, Харкові, Львові та інших містах України. В 2011 році в якості концертмейстера дуету стає лауреатом XX Міжнародного конкурсу «Gianluca campochiaro» - Італія. Бере участь у концертних проектах дуету разом із джазовим тріо Наталії Лебедєвої у Національній філармонії Укаїни ( «Запалюючі серця. Jazz & Tango» - 2012), «Скрипковий калейдоскоп» 2011, «Зустріч з Барокко» - 2011 та ін.

Виступала в рамках фестивалю «Окешкін джаз» - Київ, 2012 Міжнародного джазового фестивалю «Alfa Jazz Fest» - Львів 2012, Міжнародного фестивалю саксофонової музики «Vinnytsia Adolphe Sax Festival» - Вінниця 2016, 2017 та ін.

Бере участь у благодійних заходах, зокрема: XV Благодійний аукціон Представництва ЮНІСЕФ в Україні, 2012, Благодійний проект Кензо Такада «Окіагарі Кобоші», 2017.

Регулярно виступає в якості солістки та ансамблісти в концертах Київської дитячої філармонії у Національній філармонії України (сезони 2006, 2011, 2012, 2014, 2015, 2017 років)

В програмі композиції Г.Форе, Б.Кокрофта, А.Пьяццола, В.ван Клаверена, А.Шнітке 

Концерт безкоштовний!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: