Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Щодо призову на строкову військову службу восени 2018 року

Наказ та витяг з наказу «Про призов громадян міста Славутич на строкову військову службу восени 2018 року» підполковника Ю. М. БУЯЛО, військового комісару Славутицького міського військового комісаріату...


МІСТЕРСТВО   ОБОРОНИ   УКРАЇНИ

 

НАКАЗ

 

ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА СЛАВУТИЦЬКОГО

МІСЬКОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ

  (по стройовій частині)

   

20.09.2018                              м. Славутич                                             74

 

«Про призов  громадян міста Славутич на строкову військову службу восени 2018 року»

 

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указів Президента України №33/2018 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році» від 15.02.2018, №274/2018 «Про внесення змін до Указу Президента України №33 від 15 лютого 2018 р.» від 10.09.2018, постанови Кабінету Міністрів України №352 «Про затвердження «Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом» від 21.03.2002 (зі змінами), розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації №399 «Про організацію та проведення в Київській області призову громадян України на строкову військову службу з 01 жовтня по 30 грудня 2018 року» від 13.07.2018, рішення Славутицької міської ради №579 «Про організацію та проведення в місті Славутич з 01 жовтня по 30 грудня 2018 року призову громадян України на строкову військову службу» від 12.09.2018

                                                  Н А К А З У Ю:

 

1. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобовʼязані прибути до Славутицького міського військового комісаріату за адресою: м. Славутич, вул. Героїв Дніпра, 2 в зазначений час із документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобовʼязані прибути в міський військовий комісаріат до 01 жовтня 2018 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

2. Виклику на призовну комісію підлягають громадяни України чоловічої статі 1991−1998 років народження, яким у період чергового призову виповнилось 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку та в яких закінчилось право на відстрочку від призову або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

3. Оповіщення громадян, що підлягають черговому призову на строкову військову службу, провести персональними повістками через працівників житлово-комунального цеху , керівників підприємств, установ, організацій та навчально-виховних закладів до 01 жовтня 2018 р. 

4. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території міста Славутич, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та зʼявитись у міський військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

6. На підставі Закону України  «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані відкликати призовників із відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

 

 

підполковник Ю. М. БУЯЛО,

військовий комісар

Славутицького міського військового комісаріату

                                                     

 

МІСТЕРСТВО   ОБОРОНИ   УКРАЇНИ

 

ВИТЯГ З НАКАЗУ

 

ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА СЛАВУТИЦЬКОГО

МІСЬКОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ

  (по стройовій частині)

   

20.09.2018 року                              м.Славутич                             74

 

Про призов  громадян міста

Славутича на строкову військову

службу восени 2018 року

 

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та Указу Президента України від 15 лютого 2018 року № 33/2018 „Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 роціˮ, Указ Президента України від 10 вересня 2018 року №274/2018 „Про внесення змін до Указу Президента Україниˮ від 15 лютого 2018 року № 33, постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 „Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактомˮ (зі змінами), розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 13 липня 2018 року № 399 «Про  організацію та  проведення в Київській області призову громадян  України  на строкову  військову  службу з 01 жовтня по 30 грудня 2018 року»,  Рішення Славутицької міської ради № 579 від 12 вересня 2018 року „Про організацію та проведення в місті Славутич з 01 жовтня по 30 грудня 2018 року  призову громадян України на строкову військову службу ˮ

 

Н А К А З У Ю:

 

1                     Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобовʼ язані прибути до Славутицького міського військового комісаріату за адресою: м.Славутич, вулиця  Героїв Дніпра, 2, в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобовʼязані прибути в міський військовий комісаріат до  01 жовтня 2018 року маючи при собі документи, які засвідчують особу.

2                     Виклику на призовну комісію підлягають громадяни України чоловічої статі 1991-1998 року народження, яким в період чергового призову виповнилось 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку, у яких закінчилось право на відстрочку від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

3                     Оповіщення громадян, що підлягають черговому призову на строкову військову службу, провести персональними повістками через працівників житлово-комунального цеха , керівників підприємств, установ, організацій та навчально-виховних закладів до 01 жовтня 2018 року. 

4                     Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території міста Славутич, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та зʼявитись у міський військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

5                     Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

6                     На підставі Закону України  „Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

 

Військовий комісар

Славутицького  міського військового комісаріату

підполковник                                           Ю.М.БУЯЛО

 

Вірно:

головний спеціаліст відділення офіцерів запасу і кадрів

державний службовець                                     І.Б. Маркова

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: