Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Втрата

На 62-му році пішов з життя Голова Федерації профспілок України та колишній голова Профспілки працівників атомної енергетики і промисловості України, Заслужений енергетик України Юркін Олександр Валентинович. Свою трудову діяльність Юркін О.В. розпочав на Чорнобильській АЕС у 1975 році.


На 62-му році пішов з життя Голова Федерації профспілок України та колишній голова Профспілки працівників атомної енергетики і промисловості України, Заслужений енергетик України Юркін Олександр Валентинович.

Свою трудову діяльність Юркін О.В. розпочав на Чорнобильській АЕС у 1975 році. Більша частина його трудової діяльності була присвячена захисту прав та інтересів працівників атомної енергетики та профспілкам. У свій час Олександр Валентинович виступив ініціатором та безпосереднім учасником створення Профспілки працівників атомної енергетики та промисловості України.
З 2004 по 2008 роки очолював Федерацію професійних спілок України.

Олександр Валентинович був людиною виняткової працездатності, високим професіоналом своєї справи, користувався заслуженим авторитетом та повагою серед колег по роботі і запам’ятався висококваліфікованим спеціалістом.

Славутицька міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі слова співчуття рідним та близьким Олександра Валентиновича.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: