Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відкрито виражати свої почуття вже не модно

На думку вчених Університету Невади, які зробили кілька років тому сенсаційну заяву про те, що більшість сучасних людей взагалі не цілуються. Причина цього явища криється в тенденції приховувати свої почуття - люди в силу ряду обставин перестають бути відкритими в вираженні відносин до інших.


На думку вчених Університету Невади, які зробили кілька років тому сенсаційну заяву про те, що більшість сучасних людей взагалі не цілуються.

Причина цього явища криється в тенденції приховувати свої почуття - люди в силу ряду обставин перестають бути відкритими в вираженні відносин до інших. Британська служба новин ВВС, яка опублікувала результати цього дослідження, наводить дані про опитаних представників більш ніж 160 культур, які проживають на нашій планеті, і за підсумками опитувань лише 46% з них практикують поцілунки.

Фахівці University of Nevada з'ясували, що найгірші справи з поцілунками в Азії і країнах Африки, північноамериканці і європейці також перестають подібним чином проявляти свої ніжні почуття.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: