Завантаження ...

З початку 2018 року Центрами обслуговування платників Броварської ОДПІ надано понад 37 тисяч адміністративних послуг

З початку 2018 року Центрами обслуговування платників Броварської ОДПІ надано понад 37 тисяч адміністративних послуг У зазначеному періоді видано 12424 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

З початку 2018 року Центрами обслуговування платників Броварської ОДПІ надано понад 37 тисяч адміністративних послуг

У зазначеному періоді видано 12424 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної фіскальної служби України отримали 1722 платників.

За реєстрацією реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок до центру обслуговування звернулося 7735 суб’єктів підприємницької діяльності.

Стати платником єдиного податку виявив бажання 1921 суб’єкт підприємницької діяльності, 2517 платників податків отримали витяг з реєстру платників єдиного податку, також було надано 2002 послуги з реєстрації книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платників єдиного податку.

З Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, надано 7849 довідок про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Крім того, співробітники ЦОПів Броварської ОДПІ надають усні консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства.

Нагадуємо: Центр обслуговування платників Броварської ОДПІ розташований за адресою: м. Бровари, вул. Київська 286, працює з понеділка по четвер з 9 до 18 години, в п’ятницю з 9 години до 16 години 45 хвилин, в суботу до 13 години, обідня перерва з 13 години до 13 години 45 хвилин.

Довідки про роботу Центру обслуговування платників та адміністративні послуги які надаються в ньому можна отримати за телефоном (04594)- 7-20-90.

Крім того за вищезазначеним графіком працюють ЦОП відділень Броварської ОДПІ, які розташовані за адресами:

смт. Баришівка, вул. Київський шлях буд.48;
м. Бориспіль, вул. Котляревського буд.2;
смт. Згурівка, вул.Українська, буд.19;
м. Переяслав-Хмельницький, вул. Богдана-Хмельницького буд.95;
м. Яготин, вул. Незалежності буд.106;
м. Славутич, проспект Дружби Народів, 17а.

Броварська ОДПІ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия