Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

12 серпня за доброю традицією будівельники відзначають своє професійне свято

Це свято особливе для славутичан. Адже дякуючи саме праці та ентузіазму будівельників – з’явився наш рідний Славутич із своєю неповторною колоритною архітектурою. Дійсно, у всі часи хороші будівельники завжди високо цінувалися, а від їх професіоналізму залежить якість виконаних робіт, а в кінцевому рахунку затишок та комфорт кожної оселі, кожного робочого місця у всіх сферах економічного життя країни.



Це свято особливе для славутичан. Адже дякуючи саме праці та ентузіазму будівельників – з’явився наш рідний Славутич із своєю неповторною колоритною архітектурою.

Дійсно, у всі часи хороші будівельники завжди високо цінувалися, а від їх професіоналізму залежить якість виконаних робіт, а в кінцевому рахунку затишок та комфорт кожної оселі, кожного робочого місця у всіх сферах економічного життя країни.

Дорогі будівельники!

У день свого професійного свята прийміть щирі привітання і побажання здоров'я, щастя і достатку. Бажаю вам і надалі продовжувати підвищувати свій професіоналізм, досягати нових висот у технологіях будівництва, реалізовувати нові сучасні амбітні проекти. Успіхів, стабільності, достатку і благополуччя вам та вашим сім’ям, миру, добра та щастя!

З повагою та найкращими побажаннями

Міський голова Юрій Фомічев

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: