Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Українцям повідомили, хто не отримає субсидії

Чим ближче до холодів, тим актуальнішим стає питання отримання субсидій на оплату комунальних послуг. Серед іншого, це також залежить й від доходу родини, яка претендує на знижку. Про це розповідає НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Міністерство соціальної політики.


Чим ближче до холодів, тим актуальнішим стає питання отримання субсидій на оплату комунальних послуг. Серед іншого, це також залежить й від доходу родини, яка претендує на знижку. Про це розповідає НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Міністерство соціальної політики.

Конкретної суми, яка б завадила отримати субсидію не існує. У кожному випадку питання надання знижки вирішується індивідуально. Наприклад, якщо у сім’ї двоє осіб, а прибутки складають 20 тис. грн, то субсидію вони, скоріш за все, не отримають. Натомість якщо сукупний дохід сім’ї з 5-7 людей ті ж 20 тис. грн, то отримати знижку цілком реально.

Існує єдина формула розрахунку, яку застосовують для вирішення питання щодо надання субсидії.

Середньомісячний дохід на кожного члена сім’ї прирівнюється до прожиткового мінімуму. На підставі цих даних обчислюється відсоток платоспроможності всієї родини. Навіть якщо людина живе сама і отримує 20 тис. грн щомісяця, вона може звернутися за субсидією. Використовуючи формулу, її платоспроможність буде оцінена приблизно у 80%.

Сім’я з 6 осіб, з таким же рівнем доходу, буде мати значно менший відсоток платежу. Саме вони, скоріш за все й отримають знижку на оплату комунальних платежів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: