Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Заходи для малечі міста

Соціально-психологічний центр м.Славутич проводить багато цікавих заходів для дітей та молодих батьків, так протягом липня вже відбулися цікаві майстер-класи з орігамі, квілінгу, свято для молодих батьків з дітьми до 3 років "Мильні бульбашки". Також майже кожного дня проводяться різні творчі заняття - малювання, виготовлення сувенірів та іграшок.

  
Соціально-психологічний центр м.Славутич проводить багато цікавих заходів для дітей та молодих батьків, так протягом липня вже відбулися цікаві майстер-класи з орігамі, квілінгу, свято Мильних бульбашок. Також майже кожного дня проводяться різні творчі заняття - малювання, виготовлення сувенірів та іграшок.

Навіть, якщо малечі ще не виповнилось трьох років, їй хочеться свята. Причому такого, щоб можна було самому щось зробити та спробувати. Більшість дітей обожнюють мильні бульбашки, тому що це весело, легко й дуже красиво. А батьки знають, що видування бульбашок розвиває артикуляційний апарат, дихання. Це хороша вправа для навичок розмовного мовлення.

19 липня для молодих батьків та їх дітей в Соціально-психологічному центрі м. Славутич пройшло свято "Мильних бульбашок". Граючись дітки надували великі та маленькі бульбашки, будували башти-хмари та малювали бульбашками на папері. Після свята усі були в фарбі та милі, але посмішки дітей та батьків говорили про те, що захід пройшов вдало.
Організувала свято дитячий психолог Олександра Бондаренко.Майстер-клас з орігамі "Золота рибка"

Що таке мрія? Та й навіщо мріяти, коли потрібно працювати?
Так думають багато дорослих. А все ж таки мрія потрібна. З мрії починається ціль, натхнення, мотивація. Мрії дають сенс життю.


10 та 18 липня
 для дітей учасників АТО та інших категорій населення психолог Олександра Бондаренко провела майстер-клас з орігамі "Золота рибка".

 
На цих заходах діти згадали казку про золоту рибку, висказали свої мрії та бажання й зробили рибку у техніці орігамі. По завершенню, щоб мрії перейшли до цілей, діти зробили вудочку. "Щоб рибу їсти, треба в воду лізти" – цим прислів'ям був завершений майстер-клас.

Квілінг – молодий та дуже цікавий вид творчості. Але іноді страшно братися за вузькі смужки паперу: надто вони вже тендітні. Здається, що дуже складно їх закручувати та робити фігурки. Насправді, все легко і весело.

16 липня  для дівчат підлітків за програмою "Ти не один" пройшов майстер-клас з виготовлення сови у техніці квілінг. Дівчата пробували, щось не виходило, експериментували та придумували. Все ж, наприкінці заняття всі продемонстрували своїх совенят. Дівчаткам сподобався символізм птаха – це мудрість, свобода та врода.
Психолог Олександра Бондаренко, яка проводила цей майстер-клас, порушувала теми самооцінки, розвитку, міркувань щодо майбутнього та уявлення про себе.

Приходьте до Соціально-психологічного центру ! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: