Завантаження ...

Відповідальний власник завжди прибирає за своїм улюбленцем

Комунальним підприємством «Житлово-комунальний центр» встановлено в місті 20 зоокомплексів (контейнерів). Ще деякий час тому всі згадки про те, що необхідно прибирати за своїми вихованцями під час вигулу собак на вулиці, викликало подив...

Комунальним підприємством «Житлово-комунальний центр» встановлено в місті 20 зоокомплексів (контейнерів). Ще деякий час тому всі згадки про те, що необхідно прибирати за своїми вихованцями під час вигулу собак на вулиці, викликало подив і певні глузування. Сьогодні ж господарі вже дуже часто носять при собі спеціальний одноразовий пакет для того, щоб досить швидко й ефективно зібрати продукти життєдіяльності свого домашнього вихованця для подальшої утилізації. 

Однак більшість «собакофілів» звично продовжують вигулювати своїх улюбленців, не звертаючи ніякої уваги на їх “подарунки”. У чому ж полягає небезпека собачих екскрементів?

Урни собачих екскрементів необхідні не тільки для того, щоби фекалії собак не валялися на вулицях і не видавали неприємний запах, перш за все, це необхідно тому, що екскременти є абсолютно шкідливими для здоров’я людей.

Це обумовлено тим, що відходи собак виділяють отруйні речовини і дуже погано впливають на здоров’я людей і навколишнє середовище в цілому. Також в екскрементах у досить великій кількості присутні личинки глистових інвазій та інших небезпечних паразитів.

Отже, дитина, яка грається на травичці, запросто може підхопити сальмонельоз або інше небезпечне захворювання.
Сподіваємось, що власники собачок будуть прибирати за своїми улюбленцями.

Зробимо місто чистішим разом!

Відділ інформації 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия