Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Щодо популяризації військової служби за контрактом в лавах Національної гвардії України

17 липня 2017 року агітаційною групою військової частини 3041 було проведено ряд заходів, щодо популяризації військової служби за контрактом в лавах Національної гвардії України. Бійці відвідали Славутицький міський центр зайнятості, де розмістили інформацію про наявність посад...


17 липня 2017 року агітаційною групою військової частини 3041 було проведено ряд заходів, щодо популяризації військової служби за контрактом в лавах Національної гвардії України.

Бійці відвідали Славутицький міський центр зайнятості, де розмістили інформацію про наявність посад у військовій частині, провели роз’яснювальну роботу місцевими жителями та гостями про переваги та перспективи військової служби за контрактом у лавах Національної гвардії України, порядок та умови проходження військової служби, соціальний захист військовослужбовців та членів їх сімей.

З громадянами, що зацікавились було проведено роз’яснювальну роботу та надано рекламні буклети з контактними телефонами кадрових органів та іншою інформацією щодо проходження військової служби за контрактом у лавах Національної гвардії України.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: