Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

УВАГА ВІДКЛЮЧЕННЯ ВІД КАНАЛІЗАЦІЇ БОРЖНИКІВ З 1 СЕРПНЯ

З 1 серпня 2018 року КП «Славутич-Водоканал» розпочинає систематичну роботу з боржниками. В рамках цієї стратегії буде застосовано пристрій, який призначений для індивідуального відключення випусків каналізації з квартир в багатоповерхових житлових будинках.

З 1 серпня 2018 року КП «Славутич-Водоканал» розпочинає систематичну роботу з боржниками. 
В рамках цієї стратегії буде застосовано пристрій, який призначений для індивідуального відключення випусків каналізації з квартир в багатоповерхових житлових будинках.

Спеціальну заслінку, яка блокує каналізаційний колектор квартири боржника, опускають у стояк з горища будинку. При цьому все, що відбувається всередині труби, оператор бачить на моніторі - через спеціальну камеру. Спеціаліст вибирає потрібний поверх, знаходить квартиру і наглухо перекриває вихід стічних вод.

Нагадаємо, станом на 15.07.18 заборгованість мешканців міста становить більш 1,5 млн. гривень.

Недофінансування суттєво впливає на можливості водоканалу як підприємства, яке щоденно забезпечує водопостачання та водовідведення.

Тим, хто має заборгованість, КП “Славутич-Водоканал” завжди йде назустріч та в разі необхідності пропонує укласти договір реструктуризації. Згідно нового законодавства водоканал може не тільки обмежити водопостачання боржникам, а й повністю відключити від своїх послуг.

Наполегливо просимо Наших абонентів погасити заборгованість за утримані послуги!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: