Завантаження ...

Таборівка «Молодь в громаді»

З 9 по 13 липня 2018 року на території Вишгородського району (на березі Київського моря) відбувся наметовий табір «Молодь в громаді» для молодих лідерів, членів молодіжних громадських організацій та представників місцевого самоврядування Київщини. Славутич представляли ...

З 9 по 13 липня 2018 року на території Вишгородського району (на березі Київського моря) відбувся наметовий табір «Молодь в громаді» для молодих лідерів, членів молодіжних громадських організацій та представників місцевого самоврядування Київщини. 

У цьому заході місто Славутич представляли активні депутати Молодіжної ради «Майбутнє Славутича» Гісматулін Тимур та Мелікян Дар’я, які повернулися з неймовірними враженнями від таборівки та змістовності програми для молоді.

Основна мета заходу – активізація молодіжного руху Київщини та залучення молодих людей до участі в суспільному житті на локальному та регіональному рівнях.

В рамках наметового табору «Молодь в громаді» учасники обговорили участь молоді у розвитку місцевих громад та держави в цілому. Програма таборівки була поділена на 6 блоків: «Хто я. Моя ідентичність», «Хто така молодь? Підходи до поняття «молодь» в різних культурах», «Діалог і порозуміння.

Як знайти спільну мову з іншими», «Роль молоді в світі/державі/громаді», «Молодіжна політика» та «Проекти і креативи». Відповідно до заданого блоку, учасники відвідували навчальні тренінги та виконували завдання від спікерів.

Окрім навчального процесу, молодих лідерів чекала також розважальна частина та інтерактивні ігри.

Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия