Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Літній кінотеатр для любителів кіно і природи

Офіс підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» підготував «бум» цього літа – ми плануємо роботу літнього кінотеатру на відкритому просторі Enlight. Для тих, хто планує залишитись у Славутичі або вже повернувся з відпустки – ми пропонуємо відмінний спосіб розслабитися після робочого дня та провести час з друзями чи зі своєю другою половинкою ввечері кожної п’ятниці за умови сприятливої погоди.

Літнього дня, дорогі славутичани!

Радіємо гарній новині! Офіс підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» підготував «бум» цього літа – ми плануємо роботу літнього кінотеатру на відкритому просторі Enlight. Для тих, хто планує залишитись у Славутичі або вже повернувся з відпустки – ми пропонуємо відмінний спосіб розслабитися після робочого дня та провести час з друзями чи зі своєю другою половинкою ввечері кожної п’ятниці за умови сприятливої погоди.

Пропонуємо вам перегляд гарних кінофільмів на екрані у багато разів більше комп’ютерного монітору на свіжому повітрі. Можна приносити із собою улюблені смаколики та напої, й особливо – добрий настрій.

Просимо вас долучитися до обрання репертуару та зручного часу для перегляду. Для цього залишіть у коментарях таку інформацію: зручний час та день тижня кіносеансу, жанр або назва фільму, який ви хочете подивитись, ваші побажання організаторам кінопереглядів.

Зможемо розпочати вже 20 липня
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: